Depăşire la limita nebuniei pe Autostrada Timisoara – Arad (Video)

Depăşire la limita nebuniei pe Autostrada Timisoara – Arad. Din cauza unui inconștient, doi șoferi care mergeau regulamentar au trecut razant pe langă un accident.

Citeşte şi:

Iată noua Skoda Octavia. Deja pe internet se spune că este mai tare decât VW Passat

Dacia Sport GTR – un studiu de coupe care nu a devenit realitate

Metodă nouă de furt: de ce se pune o sticlă de plastic la roata mașinii

Pe filmarea realizată de camera de bord a unui participant la trafic se poate vedea cum şoferul unui Renault Clio Symbol intră într-o depăşire la limita nebuniei pe Autostrada Timisoara – Arad , pe pod şi pe linie continuă, fără să ţină seama că din faţă veneau alte maşini.

Iată momente din clip:

Să nu uităm că aceste imagini provin din filmarea făcută de şoferul din cea de-a treia maşină:

De altfel, un șofer care venea din față reușește să frâneze brusc și să tragă de volan pentru a evita impactul, iar pe imagini se vede cum roţile blocate cu furie lasă în urmă o dâră de fum după manevra disperată. De apreciat prezenţa de spirit a șoferului acelei Alfa Romeo 166.

Celălalt șofer pe care îl depășea a reușit și el să bracheze volanul la timp și să-i facă loc inconştientului cu sedanul albastru, un Renault Clio Symbol. Acesta a accelerat, a trecut razant pe lângă mașini și și-a continuat goana de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Și de asta suntem pe primul loc în Europa la decese pe șosele!

Iată momentul: ( clipul a fost şters între timp dar poate fi văzut aici)

    Claudiu says:

    sunt curios daca se sesizeaza cineva.

    Gabriel says:

    In oricare stat european soferul inconstient era asteptat acasa de un echipaj al politiei venit sa-l lase pieton si sa-i inmaneze o amenda consistenta. Voi cum credeti ca s-au civilizat europenii?? In unele tari risti sa ramai si fara masina daca depasesti anumite limite.

Adaugă un comentariu