Din 2019, McLaren F1 va avea un succesor spiritual cu trei locuri

Informațiile sunt oficiale: constructorul britanic de mașini sport chiar va lansa un hypercar cu aceeași configurație ca a legendarului F1.

Însă nu vă entuziasmați prea tare, pentru că toate cele 106 exemplare ale seriei au fost deja vândute. Viitorul model poartă numele de cod „BP23′ și oferă o poziție de condus centrală, similară cu a lui McLaren F1.

1998-mclaren-f1-by-mso-1

Și numărul exemplarelor care vor fi produse face trimitere la predecesorul său spiritual, pentru că McLaren F1 a fost produs tot în 106 bucăți. Prețurile nu au fost comunicate, însă este un detaliu lipsit de relevanță ținând cont că mașinile au fost deja vândute. Fiecare exemplar va fi personalizat în funcție de preferințele posesorului său, iar interiorul se pare că va fi desenat de la zero, urmând să fie complet diferit de orice alt model din gama curentă.

1998-mclaren-f1-by-mso-2

McLaren încă nu a dat detalii despre sistemul de propulsie și performanțele hypercarului, însă probabil că acestea oricum vor evolua pe parcursul dezvoltării acestui proiect. Și mai avem de așteptat, pentru că primele livrări sunt programate pentru începutul lui 2019.

Adaugă un comentariu