Doi paramedici din Beclean au resuscitat 32 de minute o bunică de 80 de ani, lovită de mașină, până au readus-o la viață

Un accident rutier care a avut loc duminică seară în comuna bistrițeană Săsarm a lăsat pe asfalt, în stop cardio-respirator, o bunică de 80 de ani. Femeia a fost lovită de un autoturism în timp ce încerca să traverseze.

Bătrâna a fost găsită inconștientă de echipajul de prim-ajutor sosit de la Beclean. Victima de sex feminin este în stop cardio-respirator. Se aplică protocolul de resuscitare’, a transmis ISU Bistrița, după momentul producerii accidentului.

“N-au renunțat! După 32 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, paramedicii beclenari au reușit să o scoată din stop cardio-respirator pe bunica de 80 de anic, vine și vestea bună. Femeia a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, cu semne vitale, și transportată la spital. ‘Lupta pentru viață continuă!’, a fost mesajul postat pe Facebook de ISU Bistrița-Năsăud, la mai bine de 12 ore după accident. Viața bunicii ar fi acum în afara pericolului.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu