DS 7 Crossback Élysée se alătură flotei prezidențiale a lui Emmanuel Macron

Flota de mașini prezidențiale din Franța s-a îmbogățit alături de DS 7 Crossback Élysée. Modelul preparat special pentru Emmanuel Macron vine cu blindaj incorporat și cu un ampatament mai lung cu 20 de centimetri față de versiunea de serie.

DS Automobiles continuă să fie marca Președintelui Franței. De la proclamarea celei de-a 5-a Republici Franceze, DS și SM, apoi DS 5 și DS 7 CROSSBACK au fost folosite de șapte președinți. La investirea sa în funcție în 2017, Emmanuel Macron a circulat pe bulevardul Champs Elysées la bordul modelului DS 7 Crossback Présidentiel. În noua sa versiune, DS 7 Crossback Élysée îmbracă este finisat în nuanța Ink Blue și este echipat cu motorizarea plug-in hybrid cu 300 CP și dispune de tracțiune integrală.

Pentru a răspunde nevoilor Președintelui, ampatamentul lui DS 7 Crossback Élysée a fost alungit cu 20 de centimetri în spatele montantului B pentru a putea deveni un birou de lucru. Spațiul pentru picioare ajunge la 545 milimetri. Bancheta spate a fost înlocuită cu două scaune individuale, iar o cotieră separă zona celor doi pasageri. Căptușeala plafonului este îmbrăcată în alcantara, în timp ce pasagerii prestigioși beneficiază de încărcătoare wireless și de porturi USB, la care se adaugă un suport central pentru documente.

Modelul prezidențial al lui DS 7 Crossback se remarcă prin luminile intermitente albastru/roșu în partea din față, portfanioane detașabile, emblema RF' amplasată pe capotă, jantele speciale de 20-inch, precum și o antenă pentru sistemul de telecomunicații al Președintelui. Lungimea totală este de 4.79 metri, lățimea rămâne aceeași, fiind de 1.91 metri, la fel ca înălțimea, care este de 1.62 metri.

DS 7 Crossback Élysée își va face prima apariție cu ocazia ceremoniilor de comemorare a Armistițiului din 11 noiembrie 1918, pentru a marca intrarea în parcul auto al Președintelui Franței.

Adaugă un comentariu