DS3 Givenchy, pentru femeile care iubesc make-up-ul

Cine s-ar fi gândit că mașinile și machiajul au ceva în comun? Francezii de la Givenchy care, în colaborare cu cei de la Citroen, au lansat o ediție limitată DS3 Givenchy.

Citroen a scos pe piață o ediție limitată a modelului DS3. Botezat Givenchy Le MakeUp, automobilul va fi produs în 500 de unități disponibile în Marea Britanie și va viza reprezentantele sexului frumos. Conform presei din Europa, deciza Citroen a fost luată în urma unor studii care arată că mai mult de jumătate dintre cumpărătorii de DS3 sunt femei.

Mașinuța arată impecabil și are un acoperiș violet, o nuanță preferată de multe doamne și domnișoare pentru machiaj. În aceeași nuanță sunt vopsite și oglinzile laterale, dar și capacele de la roți.

Trei mașini în care aproape orice femeie arată SEXY

Interiorul DS3 Givenchy este și el spectaculos, acolo unde există în cotiera centrală un compartiment în care femeile vor găsi un kit de machiaj Givenchy ce conține ruj, rimel, pudră de față sau lac de unghii. Automobilul mai are un display de 17 inch și este echipat cu faruri Led DS Vision Xenon. În plus, mașina va avea senzori de parcare spate, un lucru pe placul tuturor femeilor.

Citroen DS3 Givenchy

DS3 Givenchy va fi alimentat exclusiv de un motor pe benzina supraalimentat de 110 CP, cu trei cilindri și va avea o cutie de viteze manuală, scrie motor1.com. Hatchbackul are un preț de 20,895 de lire sterline. Acesta poate fi echipat și cu o cutie de viteze automată, dar prețul crește la 23,195 de lire sterline.

Adaugă un comentariu