Dubai va fi primul oraş din lume cu taxiuri zburătoare

Primul serviciu de drone din lume care va fi utilizat pentru a asigura servicii de taximetrie este pe cale să fie implementat în Dubai.

Drona care va fi folosită drept taxi zburător a fost dezvoltată de compania germană Volocopter şi are un design aseamănător cu un elicopter cu două locuri, iar în locul unei elice normale este montat un inel cu 18 elice.

Conceput să se deplaseze fără un sistem de ghidare de la distanţă şi cu o durată maximală de zbor de 30 de minute, vehiculul este echipat cu mai multe sisteme de siguranţă: baterie de rezervă, rotoare şi două paraşute.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?'

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Volocopter  a realizat un test în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în onoarea prinţului moştenitor din Dubai, Hamdan bin Mohammed.

Sursa: reuters.com

Şi Airbus și-a unit forțele cu Italdesign pentru dezvoltarea conceptului Pop.Up. Pe scurt, prototipul reprezintă definiția perfectă a mobilității din viitor.

Airbus Pop.Up folosește o capsulă cu 2 locuri care poate fi cuplată fie la o platformă cu roți, fie la o dronă de dimensiuni mari. Pe scurt, tu vei fi transportat la destinație fie pe pământ, fie prin aer, în funcție de mai mulți factori.

Adaugă un comentariu