Video | Echipa de Teste 2018: Distracție și adrenalină pe circuit cu SEAT Leon FR

Iată-ne ajunși la cea de-a doua ediție a evenimentului Echipa de Teste, un concurs gândit de Auto Bild pentru cei mai fideli cititori. Peste 250 de persoane au completat formularul de înscriere, dintre acestea fiind selectați cei 23 de concurenți care s-au întrecut în finala de pe circuitul AMCKart, pe data de 25 iunie.

Anul acesta ne-am bucurat de o vreme însorită, numai bună să întinzi cauciuc pe asfalt, iar prietenii de la Pirelli s-au asigurat că avem la dispoziție cel mai bun material. Partenerul nostru auto pentru această ediție a fost SEAT, care ne-a pus la dispoziție două mașini Leon FR 1.4 TSI, cu o putere a motorului de 150 CP. Ambele au fost echipate cu anvelope Pirelli P Zero Nero, montate pe jante de 18 inchi și optimizate pentru performanțe sportive fără compromisuri.

Astfel, cititorii noștri au avut ocazia să experimenteze atât o mașină nouă, cea mai sportivă din istoria concursurilor Auto Bild, cât și una dintre cele mai frumoase părți ale meseriei noastre.  O ocazie perfectă de a ieși din monotonia unei zile de luni și de a începe săptămâna cu un boost de bună dispoziție.

Totul a început cu un scurt instructaj acordat de pilotul Adrian Grigore (CNR), care i-a pregătit pe concurenți pentru înfruntarea cu secundele. Mai mulți participanți au declarat la final că partea cea mai grea a fost așteptarea momentului în care vor urca la volan. Ocupantul celui de-al doilea loc, Teodor Văluțescu, a folosit timpul de așteptare pentru a observa trasele rivalilor și a identifica varianta potrivită.  În focul competiției, este ușor să scapi din vedere detaliile care fac diferența.

În ciuda competiției care s-a încins pe măsură ce concurenții se succedau la volan, am remarcat o atmosferă degajată în rândul acestora, dovedind că sunt conștienți că se luptau doar cu secundele și cu ei înșiși, nu cu cel de lângă. Le salutăm stăpânirea de sine și ne bucurăm că le-am fost alături la momentul în care unii dintre ei au condus  cea mai puternică mașină din viața lor. Suntem familiarizați cu acel moment special și simțim ceva aparte atunci când ne depășim limitele. Chiar dacă 150 CP nu sunt atât de mulți în zilele noastre, tot trebuie să îi stăpânești. Interesați? Vă recomandăm să urmați un curs de conducere defensivă.

Locul 1: Doru Mihai Tițescu
Un weekend pentru două persoane în Delta Dunării cu demipensiune la Hotel Gulliver Delta Resort, la volanul unui Seat Leon FR cu plinul făcut.

Locul 2: Teodor Văluțescu
Televizor LED + GPS

Locul 3: Dragoş Matei
Boxe 5.1 SERIOUX ENVIRO + GPS + Ramă foto digitală

Locul 4: Dorin Ciprian Haman
Ramă foto + GPS

Locul 5: Radu Pătraşcu
Ramă foto + GPS

Locul 6: Tudorie Aurel
Ramă foto + GPS

Locul 7: Cristian Ricu
Ramă foto + GPS

Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm și la edițiile viitoare!

Adaugă un comentariu