Echipa Hyundai Shell World Rally debuteaza in WRC, in cadrul raliului de la Monte-Carlo

La doar un an de la alcatuirea echipei Hyundai Motorsport, aceasta va participa cu doua modele Hyundai i20 WRC la raliul de la Monte Carlo, organizat de FIA – prima etapa din cele 13 ale Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), editia 2014.

Echipa Hyundai a avut la dispozitie sase luni pentru testare, cumuland 8.000 de kilometri parcursi in 16 sesiuni de evaluare in Europa. Astfel, raliul de la Monte-Carlo reprezinta o continuare a demersurilor intreprinse de catre membrii echipei Hyundai pentru adaptarea la cerintele WRC.

Aflandu-se la prima participare in WRC, raliul de la Monte-Carlo reprezinta debutul echipei Hyundai Shell World Rally, al modelului Hyundai i20 WRC, dar si al belgienilor Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul si al spaniolilor Dani Sordo si Marc Martí.

Recunoscut drept una dintre cele mai dificile etape din cadrul WRC, raliul de la Monte-Carlo reprezinta o provocare pentru noua echipa. Hyundai Shell World Rally a inregistrat rezultate pozitive in timpul testelor, iar pentru acest eveniment, principalele obiective sunt: acumularea de kilometri si de experienta in competitie. Fiecare raliu marcheaza o oportunitate in dezvoltarea continua a echipei si a modelului i20.

Luna trecuta, echipa Hyundai Shell World Rally a pregatit prima etapa a sezonului, cu o saptamana de teste in Alpii francezi, cu Neuville si Sordo pilotand modelul Hyundai i20 WRC.

Adaugă un comentariu