Ești pasionat de mașini? Ăsta e cel mai tare dric pentru “ultimul drum”!

Dacă nu ai apucat să mergi cu un Rolls-Royce toată viața, poate o faci măcar după. E drept, atunci, doar alții ar putea să aleagă pentru tine. Cum arată unul dintre cele mai luxoase dricuri din lume?

În urmă cu câțiva ani, italienii de la Biemme Special Cars au transformat un Rolls-Royce Phantom într-un Rolls-Royce Phantom Hearse B12, cea mai luxoasă mașină mortuară din întreaga lume. Inginerii au folosit peste 600 de piese cu ajutorul cărora au acoperit caroseria cu aluminiu.

Phantom Hearse are un motor V12 de 6,75 litri şi 460 CP şi dispune de o transmisie automată în 6 trepte. Prețul luxosului dric este de peste 500.000 de euro, dar se pare că sunt destui oameni cu bani care s-au gândit să iasă din această lume în mare stil, la fel cum au și trăit. Și, ca atare, sunt dispuși să bage adânc mâna în buzunar pentru o ultimă “plimbare”.

Conform statisticilor, cele mai multe dricuri din Statele Unite ale Americii sunt Cadillac-uri. Președintele Ronald Reagan a fost transportat cu o astfel de mașină pe “ultimul drum”.

Foto: youtube.com

Articole similare