EuroCar Meeting a ajuns la ediția cu numărul #4

Pasionații de tuning din România își vor da întâlnire la ultimul etaj al parcării subterane de la Veranda Mall în weekendul 17-18 iulie. Aici are loc a patra ediție a EuroCar Meeting, unde vor fi prezente o sumedenie de mașini modificate.

Accesul vizitatorilor este gratuit și va fi permis în locație între orele 10:00 – 20:00. Intrarea la eveniment se face pe baza dovezii de vaccinare sau a unui test RT PCR negativ. În caz contrar, vizitatorii își pot efectua un test rapid în locație, însă acesta va fi contra cost.

Participanții își pot înscrie mașinile în competiție dacă trimit un e-mail la adresa [email protected] cu minimum patru fotografii care reflectă starea actuală a mașinii, cu numărul de înmatriculare, lista de modificări, numele participantului și contul de Facebook sau Instagram (dacă există). Mai multe detalii puteți găsi aici.

Competiția include următoarele probe, care vor avea loc sâmbătă: Limbo, Airride battle, Loudest pipes, EngineBay Porn, în timp ce premiul cel mare, de Best Car of the Meeting, va fi acordat duminică. Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi găsită aici.

Comunitatea pasionaților de mașini crește de la an la an, ceea ce ne încurajează să mergem mai departe, chiar și în această perioadă cu reguli stricte. În plus, ne bucurăm că avem sprijinul Veranda Mall în organizarea acestui eveniment bazat pe o tradiție de 9 ani, într-o locație cu adevărat spectaculoasă', a spus Daniel Tomescu, organizatorul EuroCar Meeting.

Organizarea acestui eveniment, în diferite forme, a devenit deja o tradiție pentru Veranda Mall. “Ne bucurăm că putem relua evenimentele în aer liver, după o perioadă în care majoritatea activităților s-au desfășurat în mediul online. Suntem deja la a patra ediție, și în 2021, e de așteptat ca ultimul etaj al parcării supratarene a Mallului să devină un loc de referință pentru pasionații de mașini cu adevărat unice”, a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Adaugă un comentariu