EuroNCAP: De la cinci stele pentru Opel Insignia la trei stele pentru Ford Mustang

Organizația EuroNCAP a publicat rezultatele celor mai noi teste de siguranță realizate în luna iulie 2017. În această sesiune au intrat următoarele modele: Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30, Opel Insignia, SEAT Ibiza, VW Arteon, Honda Civic şi Ford Mustang.

Alfa Romeo Stelvio – Cinci stele EuroNCAP

Alfa Romeo Stelvio s-a descurcat excelent în testele EuroNCAP. Modelul italian a reușit să obțină 97% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția copiilor, 71% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

Hyundai i30 – Cinci stele EuroNCAP

Noua generație Hyundai i30 a obţinut rezultate bune în cadrul testului realizat de EuroNCAP. Astfel, i30 primește 88% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția copiilor, 64% pentru protecția pietonilor și 68% în dreptul sistemelor de siguranță.

Opel Insignia – Cinci stele EuroNCAP

Opel Insignia a făcut o figură excelentă în cadrul testelor realizate de EuroNCAP. Nava amiral a companiei Opel a reușit 93% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 85% pentru protecția copiilor, 78% pentru protecția pietonilor și 69% în dreptul sistemelor de siguranță.

SEAT Ibiza – Cinci stele EuroNCAP

SEAT Ibiza a intrat și el în această rundă de teste organizată de EuroNCAP. Modelul iberic s-a descurcat admirabil, iar la final a plecat cu cinci stele. Ibiza a obținut 95% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 77% pentru protecția copiilor, 76% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

VW Arteon – Cinci stele EuroNCAP

VW Arteon s-a descurcat excelent în testele EuroNCAP. Modelul german a avut rezultate foarte bune în dreptul protecției pentru pasagerii adulți 96%, 85% pentru protecția copiilor, 82% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

Honda Civic – Patru stele EuroNCAP

Noua generație Civic a obţinut rezultate bune în cadrul testului realizat de EuroNCAP. Astfel, Civic primește 92% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 67% pentru protecția copiilor, 75% pentru protecția pietonilor și 88% în dreptul sistemelor de siguranță.

Ford Mustang – Doar trei stele EuroNCAP

Ford Mustang a obţinut rezultate medii în cadrul testului realizat de EuroNCAP. Astfel, Mustang primește 72% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 32% pentru protecția copiilor, 78% pentru protecția pietonilor și 61% în dreptul sistemelor de siguranță.

Adaugă un comentariu