Explozia din Tianjin face ravagii și în rândul vehiculelor noi – Update

Update: În urma exploziilor de la Tianjin, Toyota a decis oprirea producției în două dintre uzinele aflate în zona de nord a Chinei. Conform Associated Press, citată de Autoblog, 50 de angajați Toyota au fost răniți în urma catastrofei de la Tianjin.

Uzinele Toyota vor rămâne închise până mâine, 19 august. Alături de producătorul nipon, Renault și Hyundai au avut de suferit în urma exploziilor.

————

13.08.2015

O serie de explozii au avut loc miercuri seara, în zona portului Tianjin, China. Bilanțul provizoriu anunță cel puțin 44 de morți, peste 500 de răniți, doi dispăruți, dar și clădiri și mașini noi distruse.

Câteva sute de vehicule marca Volkswagen, Renault și Land Rover zac acum în portul Tianjin. Din imaginile surprinse vedem o mulțime de exemplare Volkswagen Beetle, Up!, Touareg, Renault Koleos și Land Rover Discovery.

dezastru tianjin (3)

Dezastrul din China generează acum o mulțime de probleme logistice companiilor care operează în zonă, iar cei care își așteptau mașinile vor fi nevoiți să ia de la capăt lista de așteptare.

Pe această cale, ne exprimăm și noi regretul pentru momentele dificile prin care trec localnicii.

Via | Digi24 | CarNewsChina

Adaugă un comentariu

Articole similare