Pasionații motocicletelor clasice sunt așteptați la Promenada Mall

Pasionații de motociclism, dar și cei interesați de o călătorie în timp pe două roți, se vor bucura primăvara aceasta de o expoziție specială în cadrul Promenada Mall București.

Până pe 4 aprilie, vizitatorii centrului comercial Promenada vor putea să admire cele 17 motociclete de colecție fabricate în perioada 1920 – 2010. 11 dintre acestea sunt internaționale, iar două sunt românești. Pe lângă motocicletele retro, expoziția cuprinde și patru motociclete noi, de la brandurile BMW, respectiv Honda, precum și o motocicletă 100% electrică.

Printre modelele clasice expuse în cadrul evenimentului se număra: „Ultima' Lyon Type B, una dintre cele mai vechi motociclete din România, Zündapp K500 și IFA 350 BK, motociclete cu ataș germane propulsate de motoare boxer, scuterul – Čezeta 501, dar și motocicletele japoneze Honda CX500 și Kawasaki GPZ 500 S.

Expoziția este curatoriată la nivel de exponate și informații de Alin Ionescu. Astfel, povestea fiecărei motociclete, de la istorie la informații tehnice, va putea fi ușor descoperită de toți cei interesați. Cei ce își doresc să imortalizeze vizita la expoziție, o pot face în spațiul expozițional unde este amenajat și un photo corner, fotografiile fiind permise și chiar încurajate.

În fiecare sâmbătă și duminică, între 15:00 și 20:00, sunt oferite tururi ghidate gratuite, pentru a împărăși participanților povești detaliate despre exponate și istoria motociclismului.

Adaugă un comentariu

Articole similare