Un Ferrari 360 Modena unicat a fost scos la vânzare

Un Ferrari 360 Modena transformat în limuzină a fost scos recent la vânzare în Melbourne, Australia. Mașina fabricată în 2003 și-a trăit a doua viața ca automobil pentru evenimente și poate găzdui până la zece persoane la bord.

În esență, designul Pininfarina nu a fost afectat la extremități, modificările aduse mașinii fiind extinderea ampatamentului, includerea unor uși spate de tipul gullwing și construirea unui interior luxos din piele, care vine cu propriul bar complet dotat.

Din fericire, propulsorul V8 aspirat de 3,6 litri care produce 400 CP a fost păstrat, alături de cutia manuală cu șase trepte. Nu este chiar o idee strălucită să existe o limuzină cu transmisie manuală, dar măcar șoferul se va distra… în linie dreaptă. Pentru a oferi un plus de confort pasagerilor săi, limuzina a primit suspensie pneumatică reglabilă și un sistem audio performant cu conectivitate bluetooth.

Cea mai mare problemă a acestei mașini este reprezentată de prețul cerut. Cu tot cu taxe, actualul proprietar cere aproximativ 436.000 de dolari australieni (aproximativ 264.000 de euro). Să nu uităm că instrumentarul exemplarului modificat afișează 65.000 de kilometri. Cel mai probabil, acest rulaj a fost efectuat din momentul în care mașina a fost pusă la lucru în 2012, atunci când a și primit importantele modificări structurale.

Adaugă un comentariu