Ferrari lansează 70 de autocolante aniversare pentru a celebra 70 de ani de existență a companiei

Constructorul italian a început să celebreze cea de-a 70-a aniversare la Salonul Auto de la Paris din această toamnă, unde de altfel a și anunțat cinci din cele 70 de autocolante prin care clienții își pot personaliza mașinile. Iar acum au fost dezvăluite încă 65 de astfel de stickere.

ferrari-70th-anniv-models-paris-11

Fiecare dintre cele 70 de autocolante sunt un tribut adus modelelor legendare ale mărcii, începând cu 125 S din 147 și terminând cu LaFerrari și versiunea sa de competiție FXX K. Astfel, posibilitățile de personalizare se ridică la 350 de modele unice, fiecare dintre cele 70 de livery-uri fiind disponibile pentru toate cele cinci mașini din gama Ferrari: California T, 488 GTB, 488 Spider, F12Berlinetta și GTC4Lusso.

ferrari-70th-anniv-models-paris-6

Mai mult, Ferrari va organiza anul viitor un tur mondial în peste 60 de țări, iar în patria-mamă Italia vor avea loc numeroase evenimente, care vor viza atât modele noi cât și mașini clasice. Seria de evenimente aniversare vor culmina cu un „eveniment exclusiv’, care va avea loc chiar în inima Ferrari, la Maranello.

Adaugă un comentariu