FIAT este noul partener al echipei de handbal feminin CSM București

Campioanele de la CSM București se vor plimba în următorul cu Fiat-uri 500.

Citește și:

De ce a fost poreclit Fiat 500 „Șoricelul'?

Record pentru Fiat! Modelul care s-a vândut în 3 milioane de exemplare în Europa

În cadrul unui eveniment desfășurat joi, 3 octombrie, a fost anunțat oficial partereneriatul dintre Auto Italia România și echipa de handbal feminin Club Sportiv Municipal București. 

Astfel, cele opt membre ale echipei CSM București au primit câte un Fiat 500 oferite spre utilizare pentru următoarele 12 luni. Unitățile oferite au motorizare de 1,2 litri (69 CP), sunt în echiparea Lounge – dispun, printre altele, de un sistem multimedia modern și prietenos, cu ecran tactil de 5 inci, conectivitate Bluetooth și audio cu șase difuzoare. 

Gabriela Szabo, Director General CSM București: „Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună.'

Echipa de handbal feminin CSM București are în palmares trofeul Ligii Campionilor EHF, dar și o serie de titluri și cupe naționale. 

Răzvan Ionescu, director comercial Fiat: „Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia. (…) Ne dorim, în primul rând, ca CSM București să reprezinte handbalul feminin românesc în Europa, în DELO WOMENS EHF Champions League la un nivel cât mai înalt și sperăm ca în 2020 să vedem marca FIAT în Final Four-ul competiției. Mult Succes!'

Adaugă un comentariu