Fiat Tipo – Prețurile pentru România

Fiat a publicat lista de prețuri pentru noul Tipo. Modelul este deja disponibil în showroom-urile Fiat din România și are un preț de pornire de 10.990 de euro cu tot cu TVA. Pentru această sumă, clienții vor primi motorul de 1,4 litri benzină de 95 CP în versiunea de echipare Tipo.

Fanii motoarelor diesel pot alege versiunea echipată cu unitatea 1.3 MultiJet II de 95 CP care pleacă de la 13.451 de euro cu TVA sau varianta disponibilă cu propulsorul 1.6 MultiJet II de 120 CP (15.700 euro cu TVA, versiunea Pop).

Noul model al producătorului italian va fi disponibil în versiunile de echipare Tipo, Pop, Easy și Lounge. Totodată, este disponibilă și varianta de lansare Opening Edition pentru suma de 12.500 de euro cu TVA.

Valoarea amintită mai sus se adresează variantei echipată cu motorul de 1,4 litri. La interior, clienții care optează pentru versiunea Openind Edition vor avea: geamuri și oglinzi acționate electric, senzori de parcare spate, proiectoare de ceață, aer condiționat și sistemul de infotainment Uconnect.

Adaugă un comentariu