Ford Ecosport, viitorul model ce va fi produs la Craiova, prezentat înaintea Salonului de la Los Angeles

Viitorul Ford Ecosport a fost prezentat în premieră mondială, înaintea Salonului Auto de la Los Angeles. Este vorba de versiunea americană a lui Ecosport, care va fi produsă în America de Sud.

Ford a lansat noul Ecosport în America de Nord. Acesta este, totodată, primul model a cărui prezentare s-a desfășurat pe Snapchat. Evenimentul interactiv a marcat recunoașterea importanței din ce în ce mai mari a rețelelor de socializare în viețile noastre. După cum a declarat directorul de marketing Ford din Statele Unite, „Ford Ecosport se încadrează perfect în acest trend din ce în ce mai popular.

Ford Ecosport mizează pe conectivitate

Dintre punctele de atracție ale noului Ford Ecosport se remarcă sistemul de tracțiune integrală Intelligent AWD (pe care este puțin probabil însă să îl vedem în Europa), sistemul audio high-end B&O Play (la fel) și sistemul de entertainment și comunicații Ford Sync 3 (pe acesta îl vom vedea, cu siguranță, și la noi). Aplicația mobilă Sync Connect with FordPass va permite localizarea mașinii, pornirea și oprirea motorului, precum și controlul încuietorilor de la distanță, din orice loc. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre starea mașinii, așa cum este nivelul de combustibil sau numărul de kilometri parcurși.

Pentru piața americană, motorizarea este asigurată de o unitate Ecoboost de 1,0 litru cu trei cilindri și de una de 2,0 litri cu patru cilindri. Ambele vor fi cuplate la o cutie de viteze automată cu șase trepte. Motorizarea mai mare este singura disponibilă cu tracțiune integrală. În Europa, aceasta va fi înlocuită de o unitate diesel de 1,5 litri, tracțiunea integrală ieșind astfel din ecuație.

Adaugă un comentariu