Frankfurt: Infiniti Q30 informatii si galerie completa

Infiniti ataca segmentul compact premium cu un nou model, prefigurat de conceptul Q30 de la Frankfurt.

Q30 Concept dezvaluie o schimbare radicala de design la Inifiniti, cu linii fluide si un dinamism pronuntat. Greu de incadrat intr-un segment anume, compacta japoneza imbina armonios carcateristicile unui hatchback cu cele ale unui coupé si ale unui crossover.

Ambiguitatea este voita, Infiniti incercand sa atraga cu viitorulmodel generatia tanara, mai putin dispusa sa accepte un design conventional. Aceeasi filozofie este urmarita si in interior, unde cuvantul de ordine este asimetria, Infiniti incercand sa impresioneze prin abordarea neconventionala, putin obisnuita in segmentul premium.

Strategia Infiniti va da cu siguranta roade, chiar daca modelul de serie nu va fi la fel de revolutionar ca si conceptul. Tendinta pietei arata o perspectiva de crestere foarte buna pentru segmentul compact premium, iar japonezii vor fi bine pozitionati pentru a fructifica acest trend.

Detaliile tehnice nu sunt cunoscute, dar se cunoaste ca viitorul model va fi construit pe platforma lui Mercedes Clasa A.

Adaugă un comentariu