GHE-O – un inedit proiect romanesc (video)

Compania romaneasca GHE-O MOTORS anunta lansarea unui nou vehicul special, RESCUE, destinat salvarii de vieti. Acesta a fost gandit, proiectat si construit de specialisti romani, cu scopul de a crea un vehicul capabil sa ajunga în cele mai grele conditii, in locuri inaccesibile mijloacelor actuale, atunci cand vietile oamenilor sunt puse în pericol.

 

Nu  putine au fost si sunt ocaziile in care am vazut la TV stiri in care ni se prezinta oameni ramasi fara adaposturi in mijlocul iernii, oameni care isi asteapta sfarsitul inconjurati de apa, copii si batrani care raman fara alimente, oameni la care nu ajunge nimeni pentru ca natura vrea  sa ne arate cat suntem de slabi. In ultimii ani dezastrele naturale izoleaza vieti peste tot in Romania, iar sute de oameni raman prinsi in ghearele naturii. In iarna lui 2012 zapezile au avut pe alocuri peste 10 metri, sute de case au fost acoperite de zapezi si toate utilajele existente au fost depasite de ninsorile abundente.

Pentru a depasi aceste obstacole GHE-O a lansat in premiera in Romania in cadrul târgului SAB&Accesorii 2013 un nou concept ce este destinat salvarii de vieti – RESCUE – o masina pe cat de ireala la prima vedere pe atat de atent construita, pentru a da randament in orice situatie si in orice conditii meteo. Rescue este solutia ideala pentru: transport, suport medical, stingerea incendiilor, aceasta intervenind in diverse situatii emergente pentru care nu existau solutii. Rescue este un concept romanesc, proiectat si creat in Romania de un brand romanesc – GHE-O –  si destinat salvarii romanilor din mijlocul apelor si zapezilor.

Din punct de vedere tehnic, RESCUE este un automobil cu caroserie autoportanta, are 11 locuri, dimensiuni de 5.200/2.700/2.390 si o greutate de 3.2 tone. Este capabil sa transporte aproximativ 1 tona de apa pentru stingerea incendiilor si beneficiaza de 2 motopompe de mare presiune. Poseda senile pe rotile din spate, portbagaj pliabil, o targa medicala cu acces pe usa laterala, sistem plug, terratrip GPS. De asemenea exista multiple posibilitati de  personalizare.

Cei care doresc sa vada automobilul RESCUE pot merge la SAB&Accesorii in perioada 10-20 octombrie 2013 la standul GHE-O Motors.

 

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare