Glutton Zen: automăturătoare electrică pentru spații urbane

Glutton® Zen® este o automăturătoare compactă, puternică și silențioasă ideală pentru curățarea centrelor istorice ale orașelor, aleilor, zonelor pietonale, piețelor sau a tuturor zonelor înguste și greu accesibile.

Beneficile utilizării Glutton® Zen® sunt multiple, printre cele mai importante fiind curățenia sporită, protecția mediului și costurile reduse de utilizare. Glutton® Zen® este un concept complex, concentrate în întregime asupra preocupărilor fundamentale ale administratorilor spațiilor publice – fie municipalități sau companii de curătenie și întreținere stradală: eficiență, siguranță, ușurință în utilizare, durată extinsă de viață și raportul calitate/preț.

Compact și facil de operat, Glutton Zen se constituie în alegerea optimă pentru curățenia zonelor ce au nevoie de o prezență impecabilă, putând elimina deșeuri începând de la mucuri de țigări, doze, deșeuri de animale, frunze sau hârtii.

Sistemul de filtrare al Glutton Zen este unul dintre cele mai performante din piață la momentul actual, acoperind o suprafață de 32 m² și eliminând 99.9% din cantitatea totală de praf, până la particule de 0.5 microni.

Citește întregul articol aici.

Adaugă un comentariu