Golf GTD, in Romania din iulie

Noul Volkswagen Golf GTD va putea fi achizitionat in Romania incepand cu luna iulie.

Volkswagen aduce dupa 27 de ani logo-ul GTD in show-room-uri. Golf GTD va putea fi cumparat si de catre romani din luna iulie a acestui an.

Volkswagen Golf GTD este propulsat de un motor diesel TDI common-rail, care dezvolta 170 CP (350 Nm) si care inregistreaza un consum mediu declarat de catre constructor, de 5,3 l/100 km. Acest propulsor emite 139 g CO2/km, indeplineste normele de poluare Euro 5 si este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, sau, optional, la una DSG cu dublu ambreiaj, tot cu 6 trepte.

Noul model accelereaza pana la 100 km/h in 8,1 secunde si ajunge pana la o viteza maxima de 222 km/h.

Infatisarea lui Golf GTD este usor schimbata. Vorbim printre altele despre proiectoare asezate in pozitie inalta, difuzor pentru admisia aerului modificat, stopuri fumurii, dar si tevi duble pentru evacuarea gazelor de esapament. In plus, garda la sol este mai joasa cu 15 mm.

La interior, putem observa, pe scurt, scaunele sport si volanul in trei spite, imbracat in piele, sau plafonul negru.

Dintre dotarile de serie ale noului Volkswagen Golf GTD putem enumera rabatarea oglinzii din dreapta la cuplarea marsarierului, duzele incalzite pentru parbriz si spalator pentru faruri cu senzori (ParkPilot), ESP-ul, sau cele sapte airbaguri, inclusiv airbagul pentru genunchii soferului. Muzica este asigurata de catre sistemul RCD 210.

Momentan, nu se cunosc detalii legate de pret.

 

Adaugă un comentariu