Golf R de 600 CP cu un proprietar neobișnuit: are 75 de ani (Video)

Viața la 75 de ani poate să fie deosebit de grea. În special pentru cei care ajung la acest prag în România și au o pensie mică.

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

Indiferent de țara în care îmbătrânești, activitățile de zi cu zi devin mai dificil de dus la sfârșit, iar pasiunile încep să fie lăsate de izbeliște. Însă nu trebuie să fie așa, mai ales dacă apuci să faci economii și să te pregătești financiar pentru ieșirea din câmpul muncii.

Nissan Juke de la 8.000 euro: Este doar artă sau chiar merge?

Arthur, un pensionar din Regatul Unit, ne arată cum îți poți trăi viața și pasiunea pentru mașini și la o vârstă înaintată. Septuagenarul a deținut un BMW M135i până de curând, dar a decis să facă o schimbare și a cumpărat un Volkswagen Golf R. Aparent, caii din dotare nu au fost suficienți, așa că a umblat sub capotă.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Se pare că Arthur știe ce face când vine vorba despre motoare, pentru că a reușit să dubleze puterea hatchback-ului german. Golf-ul lui R dezvoltă 600 CP datorită unei noi turbosuflante de la Turbonetics, un intercooler mai generos, o pompă de carburant cu debit mărit, o evacuare Milltek și o unitate ECU reprogramată.

Greșeala pe care toți șoferii o fac

Iată cum sună și cum se mișcă mașina unui pensionar în vârstă de 75 de ani!

Adaugă un comentariu