Grand Racing Legends – Două documentare dedicate pasionaților de motorsport și cinefililor

Pasionații de motorsport și cei care iubesc filmul au parte de o surpriză. Vorbim despre „Grand Racing Legends’ care include două documentare dedicate unor eroi din motorsport.

Primul dintre acestea se numește “Cursa vieții mele” și este dedicat pilotului român Marin Dumitrescu, o legendă a motorsportului din țară. Din păcate, munca acestuia nu a fost apreciată la adevărata valoare, însă documentarul vine ca o încununare a tuturor reușitelor sale.

Marin Dumitrescu nu a fost doar un pilot. El a construit echipe de raliu, a modificat mașini, a influențat destine și chiar și la 97 de ani, românul continuă să zâmbească și să se bucure de tot ce a însemnat motorsportul.

Cel de-al doilea documentar inclus în pachetul „Grand Racing Legends’ se numește “No Limits” și aduce în prim-plan povestea lui Alessandro Zanardi, pilotul de Formula 1 care în 2001 are parte de un accident grav și își pierde ambele picioare. În cadrul peliculei îl vedem pe Zanardi cum depășește orice obstacol pentru a-și atinge scopul.

grand racing legends no limtis

Grand Racing Legends va fi disponibil publicului pe 9 februarie și va rula în cadrul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Biletele pot fi rezervate de aici.

Adaugă un comentariu