Grupul german Bosch şi-a majorat afacerile cu 22% în România

Bosch a încheiat anul fiscal 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 miliarde de lei (332 milioane de euro) în vânzări consolidate în România, înregistrând astfel o creștere de 22 de procente față de anul anterior.

Vânzările totale nete de 2,7 miliarde de lei (592 milioane de euro), inclusiv vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au înregistrat o creştere față de anul trecut de aproximativ 58 de procente. 2016 a fost un an cu o creștere dinamică pentru Grupul Bosch în România, care continuă să fie o piață importantă pentru Bosch’, a declarat Mihai Boldijar, reprezentantul Grupului Bosch în România, la conferința anuală de presă a companiei din București.

Ne așteptăm ca vânzările noastre să continue să crească, deoarece cautăm în permanență noi domenii de expansiune în toate sectoarele de activitate. În primul trimestru din 2017, compania noastră a atins din nou o creștere semnificativă, cu două cifre, a vânzărilor,’ a adăugat Boldijar.

Bosch numără în prezent aproximativ 4.800 de angajaţi în România – o creștere cu peste 50 de procente față de anul trecut, în acord cu dezvoltarea pozitivă a afacerii în ţară. Se preconizează o creștere a acestui număr în 2017, mai ales pentru locațiile din Blaj, Cluj și Timișoara.

Adaugă un comentariu