Guvernul ar putea obliga companiile petroliere să trimită preţurile carburanţilor la Consiliului Concurenţei

Guvernul ar putea aproba un memorandum cu tema Măsuri destinate consolidării cadrului legal cu privire la monitorizarea şi evaluarea funcţionării pieţei de carburanţi’, potrivit unui comunicat al Executivului.

WhatsApp adaugă o nouă opțiune utilă şi pentru şoferi

Mașina pentru care asigurarea COSTĂ CÂT O GARSONIERĂ!

Memorandumul a venit de la Consiliul Concurenţei, care are ca scop crearea unui comparator al preţurilor la carburanţi la nivel naţional, potrivit unor surse apropiate situaţiei. Or, pentru asta, este nevoie de o schimbare a legislaţiei prin care companiile petroliere să poată fi obligate să trimită preţurile.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

În vederea extinderii Monitorului prețurilor și în domeniul carburanților auto, se intenționează amendarea corespunzătoare a legii concurenței. Astfel, se va crea cadrul legal în baza căruia Consiliul Concurenței poate solicita date și informații companiilor active pe piață, ceea ce va permite și monitorizarea activă a prețurilor practicate de companiile petroliere’, scrie în documentul de pe masa Guvernului.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

‘Vrem să realizăm unui comparator de preţuri, monitorul preţurilor pentru carburanţi’, un instrument asemănător celui lansat cu succes pentru produse alimentare, în urmă cu un an, prin care să intensificăm concurenţa dintre firmele de comercializare carburanţi’, spunea mai demult preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

Sursa: economica.net

Adaugă un comentariu