Gymkhana rusească este producția suprarealistă a anului (VIDEO)

Există atât de multe de povestit despre ce vedem în clipul acesta încât nici nu știm cu ce să începem. Urmează 11 minute de acțiune est-europeană!

Citește și:

Gymkhana din Bănie – Simone Tempestini și Ford România într-un clip dedicat României

Gymkhana 10, cel mai tare video cu mașini al anului

Au trecut mai bine de zece ani de când Ken Block a publicat primul clip din seria Gymkhana, acum ajunsă la al zecelea episod. În tot acest timp, fenomenul a devenit din ce în ce mai cunoscut, mulți fani talentați încercând să reproducă în același stil fantezia de a merge cu o mașină de-a latul pe unde apucă.

Iar producțiile rezultate sunt de toate felurile, de la BJ Baldwin și al său Recoil – o gymkhana cu trophy trucks, în care s-a investit foarte mulți bani – până la producțiile TaxTheRich, unde mașini exclusiviste precum Ferrari F40 sau Rolls-Royce Phantom sunt supuse unor tratamente… neortodoxe, sau chiar parodii reușite ca Farmkhana, unde protagonist este un tractor cu 425 CP.

Apoi avem clipul de mai jos, făcut în Rusia, care include o… mașinărie bizară, o Toyota Supra (A70) în stare avansată de degradare și un ZAZ 968 din anii ’70 puternic modificat. Filmul de 11 minute începe cu o ieșire la picnic, unde protagonistul consumă ciuperci proaspete, dar care nu sunt destinatele consumului. Ar fi fost culmea ca o producție suprarealistă să nu includă ciuperci otrăvitoare, nu?

Firul epic continuă cu descoperirea unei Toyota Supra care nu pare bună de nimic, până când o vedem alunecând de-a latul pe poteci de pădure ca un erou din Initial D. Mirarea te curpinde abia atunci când șoferul părăsește Toyota din mers și se urcă într-un ZAZ 968 despre care nu știm altceva decât că nu mai este demult doar un simplu ZAZ: are suspensii de trophy truck și suficient de multă putere încât să topească anvelope.

Nu vrem să-ți stricăm vizionarea acestui clip, însă îți promitem că în următoarele 11 minute nu te vei plictisi.

Adaugă un comentariu