Honda e – iată varianta de producție a modelului electric nipon

Varianta de producție a modelului electric Honda e a fost prezentată oficial înainte de debutul de la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an.

Honda e are un motor electric de 136 CP și 154 CP, alimentat de un acumulator cu o capacitate de 35.5 kWh. Autonomia declarată de producător este de 220 de kilometri conform standardului WLTP și la o stație de încărcare rapidă acumulatorul atinge 80% din capacite în 30 de minute.

Noul model electric nipon poate parcurge repriza de la 0 la 100 km/h în opt secunde, însă Honda nu a comunicat și viteza maximă.

Honda e are camere video în loc de oglinzi laterale, iar imaginile sunt afișate pe două ecrane de 6 inchi integrate în planșa de bord. La interior sunt amplasate alte trei ecrane: două de 12.3 inchi pentru sistemul de infotainment și unul de 8.8 inchi pentru instrumentarul de bord.

Honda a dat oficial startul precomenzilor pentru prima sa mașină electrică. Deocamdată, doar locuitorii din Marea Britanie, Germania, Franța și Norvegia își pot rezerva un exemplar. 800 de Euro este avansul pe care trebuie să îl depună cu acest scop.

taguri
Adaugă un comentariu