Hyundai a prezentat o trotinetă electrică pliabilă

Hyundai a dezvoltat un prototip de trotinetă electrică, bazat pe conceptul prezentat la CES 2017.  Noua versiune, care ar putea fi integrată în viitoarele modele ale gamei, are tracţiune spate si faruri plus stopuri.

Trotineta, care este propulsata de o baterie cu litiu de 10.5 Ah, atinge o viteza maxima de 20 km/ h si are o autonomie de aproximativ 20 de km. Atunci cand este montata pe masina, se incarca automat folosind reteaua electrica a autovehiculului. Pentru a extinde autonomia cu aproximativ 7%, echipa Hyundai are in plan implementarea unui sistem de franare regenerativa.

Comparativ cu modelul prezentat initial la CES 2017, care avea tractiune pe fata, aceasta versiune are tractiune pe spate. In plus, a fost adaugata o suspensie frontala, pentru o deplasare confortabila, chiar si pe suprafetele denivelate.

Trotineta cu o greutate de  7.7 kg, este uşor de transportat, datorita sistemului de pliere în trei puncte. Display-ul digital ofera informatii despre viteza de deplasare, dar si despre nivelul de incarcare a bateriei. In plus, dispune de faruri cu led si stopuri, pentru siguranta sporita pe timp de noapte.

Hyundai a anunţat recent că va prezenta conceptul electric 『45』 in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt. 『45』, care are ca sursa de inspiratie primul model Hyundai lansat in anii 70, reprezinta un reper simbolic pentru viitoarea gama de vehicule electrice.

Adaugă un comentariu