Hyundai Grand Santa Fe se poate comanda in Romania

Hyundai Grand Santa Fe – SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins – este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania. Stocul special de lansare, cu nivel de echipare Luxury, beneficiaza de tehnologie si dotari premium, fiind disponibil in configuratia cu sapte locuri. 

In scopul de a intampina cerintele regionale pentru o versiune de caroserie extinsa, Grand Santa Fe a fost dezvoltat in paralel cu modelul de baza, inca din stadiile incipiente. Aceasta abordare a permis ca designul atragator, avand la baza conceptul Storm Edge’, sa fie aplicat ambelor modele. Lansat pentru prima data pe continentul american, Grand Santa Fe beneficiaza de o varianta dedicata pentru piata din Europa, dinamica si manevrabilitatea fiind ajustate pentru a oferi o experienta rafinata, la nivelul clientilor europeni.

Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. La capitolul dimensiuni, Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm), avand la baza un ampatament extins (+100 mm) si beneficiaza de un spatiu de depozitare de 607 litri – cel mai mare din clasa. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 si respectiv 19 inch.

Modelul ofera o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale – propulsorul diesel compatibil Euro 5 de 2.2 litri din familia ‘R, care dezvolta o putere de 197 CP si un cuplu maxim de 436 Nm/ 1800 – 2500 rpm. Acesta este asistat de o transmisie automata cu sase trepte.

Sseria de lasare disponibila pe piata locala include sapte airbaguri standard (airbag-uri sofer, pasager fata, laterale, tip cortina si genunchi sofer), sistem de management al directiei, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, posibilitate de blocare diferential central, directie servoasistata electric cu trei moduri de functionare (normal, confort si sport), faruri Xenon cu sistem de spalare, oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, in culoarea caroseriei, climatizare automata cu dubla zona de actiune, Keyless Start System cu buton de pornire/oprire, pilot automat, scaune fata si spate (randul al doilea) incalzite, senzori de parcare, tapiterie din piele, plafon panoramic cu deschidere partiala, sistem de navigatie, bluetooth cu recunoastere vocala, camera video spate si multe altele.

O atentie deosebita a fost acordata confortului pasagerilor. In acest sens, al doilea rand de scaune dispune de sistem de ventilatie, cotiera si suport pentru pahare, in timp ce utilizatorii celui de-al treilea rand de scaune au posibilitatea de a seta temperatura dorita, prin intermediul unui sistem independent.

Pretul aferent seriei de lansare Grand Santa Fe este de 45.227 de euro cu TVA inclus.

Suntem incantati sa putem prezenta clientilor Hyundai de pe piata locala noul varf de gama SUV, care vine in intampinarea celor care isi doresc un model cu abilitati de off road, dar care sa acomodeze, totodata, in conditii de confort o familie numeroasa. Grand Santa Fe completeaza perfect gama Hyundai, alaturandu-se modelelor SUV de succes ix35 si Santa Fe si oferind dotari premium in configuratia standard‘, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

 

In completarea gamei de modele Hyundai disponibile in Romania, Grand Santa Fe beneficiaza de cel mai competitiv pachet de servicii post-vanzare prezent pe piata locala, care include 5 ani garantie integrala, fara limita de kilometri.

Adaugă un comentariu