Hyundai i30 N facelift – informaţii şi fotografii oficiale

Hyundai i30 N facelift a fost prezentat oficial și oferă în premieră opțiunea unei transmisii automate cu dublu-ambreiaj cu 8 trepte.

La nivelul caroseriei au fost operate mici modificări pentru grila frontală, farurile cu LED (DRL) și noi prize de aer. Și la partea din spate a fost implementată o nouă bară de protecție cu lămpi LED cu o forma nouă, iar sitemul de evacuare a fost redimensionat.

Hyundai i30 N facelift - informaţii şi fotografii oficiale
Optional,  i30 N poate fi echipat cu sistem de navigaţie de 10,25 inchi, care include Apple CarPlay si Android Auto. Tot opţional pot fi comandate noile scaune „N' pentru pasagerii din faţă, care sunt cu 2,2 kg mai uşoare decât versiunile standard.

Hyundai I30 facelift

i30 N este echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte (6 MT) sau, în premieră, la o transmisie cu 8 trepte şi dublu ambreiaj umed (N DCT).

În varianta standard cu 6 MT modelul asiatic dezvoltă o putere maximă de 250 CP şi un cuplu de 353 Nm. În cazul echipării Performance, motorul dezvoltă 280 CP (cu 5 CP mai mult faţă de primul model) şi este disponibil cu 6 MT sau N DCT. Cuplul maxim al acestei versiuni a crescut cu 39 Nm, ajungând la 392 Nm.

Hyundai i30 N cu pachetul Performance poate accelera de la 0 la 100 km în 5,9 s (cu 0,2 secunde mai rapid faţă de modelul anterior). Pentru ambele niveluri de echipare viteza maximă este de 250 km/h.

Adaugă un comentariu