Impact de percepție complex pentru edițiile speciale Rolls-Royce Cullinan „Inspired by Fashion”. La ce să ne așteptăm?

Succesul vine cu un preț. Creșterea cifrelor de producție și aderarea la tendințe altfel neconforme cu istoria și tradiția mărcii au însoțit inevitabil apariția SUV-urilor Rolls-Royce Cullinan. Beneficii: creșterea numărului de clienți și bani pentru companie. Aspecte discutabile: alterarea statutului exclusivist al mărcii și, mai nou, subminarea imaginii prin trecerea de la „bespoke' la „prêt-à-porter' (termen folosit chiar în comunicatul privitor la Cullinan „Inspired by Fashion'). Cum s-ar exprima orice englez sadea cu decență: this is outrageous!

Despre ce vorbim aici: the House of Rolls-Royce a lansat tratarea tematică „Cullinan – Inspired by Fashion', compusă din două colecții „prêt-à-porter' – îndrăzneața Re-Belle și uimitoarea Fu-Shion. Aceste „obiecte ale dorinței' generate cu implicarea Rolls-Royce Bespoke Collective se inspiră din nuanțe și texturi vibrante văzute în lumea modei, reflectând gusturile eclectice și stilul de viață al clientelei de lux. Ca opere de artă în sine, „Cullinan – Inspired by Fashion' a fost dezvăluit la Art Basel din Miami.

Ca să folosim un alt cuvânt englezesc traductibil semantic-frazeologic deopotrivă atât ca „în orice caz', cât și ca „nu mai contează': „however', creatorii care s-au ocupat de materializarea ofertei Cullinan – Inspired by Fashion au definit opt personalități distincte pentru produsul final. Astfel, fiecare colecție include două tratări interioare cromatice diferite: Lime Green sau Bujor roz pentru Re-Belle, respecitv Mandarin sau Forge Yellow, pentru Fu-Shion. Fiecare stil interior poate fi asociat cu unul dintre cele două abordări exterioare predefinite, având fie tentă strident-atrăgătoare, fie discret-distinsă.

Cullinan – Inspired by Fashion Re-Belle este propus în culori exterioare Lime Green, Gunmetal, Wildberry sau Arctic White, disponibile numai în compatibilitate predefinită cu variantele finisare interioare. La fel, în funcție de paleta interioară, Cullinan – Inspired by Fashion Fu-Shion poate fi comandat în una dintre cele patru culori exterioare: Verde militar, Gri Burnout, Galben Forge sau Gri Tempest.

Pentru „Cullinan – Inspired by Fashion', designerii au creat noul hayon Starlight – o caracteristică uimitoare care extinde atmosfera magică, cerească a plafonului Starlight Headliner dincolo de interiorul mașinii. Acest artificiu decorativ, a cărui fabricare presupune 22 de ore de lucru, include 192 de stele LED cu lumină slabă încorporate în pielea perforată a capitonajului interior. Hayonul Starlight este completat de Viewing Suite (cele două scaune pliante), creând un cadru perfect pentru a vă bucura oriunde de frumusețea încântătoare a unei nopți înstelate.

Adaugă un comentariu

Articole similare