Un incendiu de proporții a distrus parcul auto a mai multe firme de închirieri

A fost picătura care umple paharul pentru mai multe firme de închirieri auto. Pandemia de coronavirus a îndepărtat clienții uzuali din aeroport, iar mașinile le-au fost arse într-un incendiu devastator. Ce poate fi mai rău de atât?

Întâmplarea nefericită a avut loc în apropierea aeroportului internațional Southwest Florida, unde erau depozitate mii de mașini aparținând mai multor firme de Rent a Car.

După cum se poate vedea și din imagini, autoturismele erau parcate direct pe câmp, unde se afla numai iarbă uscată.

În mod normal, mașinile nu ar fi trebuit să se afle în această locație precară, dar pentru că majoritatea curselor aeriene au fost anulate, cererea pentru mașini de închiriat a scăzut drastic, astfel firmele de închiriat au ales să le depoziteze în apropierea aeroportului.

Nu se știe exact de unde a pornit incendiul, dar putem fi siguri că evacuarea încinsă a unei mașini proaspăt conduse nu face echipă bună cu pășunea uscată. Clima din Florida și temperaturile crescute au facilitat propagarea incendiului la mai mult de 3.500 de mașini. Restul mașinilor neafectate au fost mutate într-o locație mai sigură

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu. Flăcările au fost stinse într-un efort colectiv al mai multor departamente de pompieri din zonă, dar și cu ajutorul mai multor elicoptere, care au efectuat 80 de curse încărcate cu apă.

Adaugă un comentariu