Ineos Grenadier vine oficial în România

Ineos Automotive a nominalizat partenerul care va opera prima locație vânzări în România. Aceasta se numără printre cele 160 de locații ce urmează a fi confirmate în întreaga lume.

Până la sfârșitul anului, Ineos intenționează să dezvolte o rețea de 200 de puncte de vânzare și service pentru Grenadier în 50 de țări, incluzând grupuri renumite de dealeri auto, specialiști 4×4 și distribuitori de echipamente agricole.

Partenerul confirmat pentru România este Automobile Bavaria din București. Ineos colaborează cu acest distribuitor în vederea amenajării showroom-ului, care urmează să fie finalizat și să își primească clienții în următoarele câteva luni. Ineos va oferi și un program de training intensiv pentru partenerul de distribuție și pentru tehnicienii de service.
Showroom-ul se va inaugura în această vară.

“Scopul nostru este ca majoritatea clienților din România să se afle la o distanță rezonabilă de un service autorizat. Partenerul de distribuție și locațiile sale de service autorizate din România, vor reprezenta coloana vertebrală a rețelei de service INEOS în România.”

„Ne-am străduit timp de peste un an să găsim un partener de distribuție care este la fel de entuziast și convins de Grenadier ca și noi’, spune Klaus Hartmann, Directorul pentru Europa al INEOS Automotive. „Am ales un partener care cunoaște utilizatorii de autovehicule 4×4 și nevoile acestora și are experiență în furnizarea de servicii excepționale pentru satisfacția clienților noștri. Împreună cu acest partener, suntem convinși că vom reuși să oferim clienților Grenadier consilierea, informațiile și sprijinul de care au nevoie’.

Adaugă un comentariu