Inepții în trafic – câte accidente pot avea loc într-un singur minut?

Șoferii din Rusia ating noi culmi în ceea ce privește nerespectarea regulilor de circulație, neatenția în trafic și lipsa de respect față de ceilalți șoferi. Acest clip postat pe Facebook are o durată de doar un minut, dar faptele care se petrec aici pot fi analizate timp de zile întregi.

Este evident faptul că acest videoclip are un caracter comic, ce este accentuat de binecunoscuta piesă din Benny Hill, dar faptele petrecute aici nu ar trebui tratate în râs, ci date ca un exemplu negativ.

Neregulile încep chiar din prima secundă a clipului, unde pot fi observate două indicatoare rutiere pe partea dreaptă. Primul interzice accesul vehiculelor de marfă, în timp ce al doilea nu permite accesul vehiculelor cu o înălțime mai mare de 2,5 metri. Două aspecte pe care șoferul camionului din față nu le respectă.

Chiar dacă sectorul de drum este marcat cu linie continuă, mai multe mașini se angajează în depășirea camionului. Acestea trec la limită, după ce se opresc autoturismele din sensul opus pentru a le face loc, în timp ce șoferul camionului încremenește.

Întregul lanț de accidente pornește atunci cât șoferul mașini din care se filma se angajează într-o depășire nepermisă. Karma a intervenit destul de repede, deoarece, din grabă, șoferul nu a apreciat corespunzător lățimea mașinii, lovindu-se puternic de colțul din stânga al camionului.

În următoarele secunde, mașina oprește pe contrasens, timp în care mai multe persoane apar în cadru. Nu știm exact cine era la volanul autoturismului.

Nemaiavând răbdare, conducătorul unei dube se angajează într-o depășire în afara drumului, pe contrasens, în timp ce o altă persoană dorea să depășească o Skoda Octavia albă din sens opus, ce era oprită în fața mașinii din care se filma.

Din motive necunoscute, șoferul Skodei a început să meargă în marșarier (probabil pentru a face loc dubei?) fără să se asigure. Urmare: se lovește de mașina care tocmai voia să părăsească coloana.

Din acea mașină coboară o șoferiță nervoasă, care a uitat să tragă frâna de mână. În timp ce persoanele se certau, mașina argintie se proptește tocmai în duba care efectua depășirea pe câmp.

Clipul a ajuns deja viral, având peste 500.000 de vizualizări.

Sursă video: Facebook

Șoferi tâmpiți

Întâlnirea anuală a celor mai tâmpiți șoferi din lume 🙂

Publicată de Sandu Palantin pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Adaugă un comentariu