Înfățișare nouă pentru un hit binecunoscut: Skoda Octavia facelift aduce la zi stilul și dotarea apreciatei serii compacte cehești.

Modernizare evidentă pentru variantele hatchback și combi ale seriei de clasă compactă Skoda Octavia. Designul câștigă în termeni de personalitate atât prin modificările aduse părții frontale, cât și prin cele operate asupra spatelui. Farurile LED Matrix sunt de generație nouă.

Cu peste șapte milioane de exemplare vândute până acum, Skoda Octavia reprezintă pilonul ultrasolid al ofertei mărcii. De asemenea, Skoda Octavia este unul dintre cele mai practice și mai prietenoase cu utilizatorul modele fabricate pe baza platformei tehnice MQB a grupului VW.

De-acum îninte, Skoda Octavia are în dotarea standard un display multimedia cu diagonala de 10 inchi și sistem Climatronic cu două zone. Gama include patru niveluri de finisare, numite Essence, Selection, Sportline și RS.

În interior se fac remarcate materialele noi și durabile vizibile la tapițeria scaunelor, pe tabloul de bord și pe panourile ușilor. Opțional, este propus un touchscreen de 13 inchi pentru sistemul de infotainment, în premieră pentru seria Octavia. Chatbot-ul ChatGPT bazat pe inteligență artificială va fi integrat standardd în sofrul asistentulului vocal Laura. Faptul generează o varietate de noi capabilități care depășesc cu mult comenzile vocale anterioare.

Funcțiile Intelligent Park Assist și Remote Park Assist își fac, de asemenea, debutul pe seria Skoda Octavia. Gama de motorizări constă din două propulsoare pe benzină 1.5 TSI, disponibile opțional cu tehnologie mild-hybrid, două motoare pe benzină 2.0 TSI cu tentă sportivă și două versiuni turbodiesel. Puterile acoperă un spectrul de la 85 kW (115 CP) la 195 kW (265 CP).

Adaugă un comentariu

Articole similare