Informații noi despre starea lui Michael Schumacher – Update

Update: Timp de trei luni, Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher nu a ieșit la rampă cu nicio declarație cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1. Dar tăcerea a luat sfârșit. 

“Suntem încântați să spunem că Michael face progrese și spun acest lucru ținând cont de gravitatea accidentului în care a fost implicat. Starea lui s-a îmbunătățit. Bineînțeles că este nevoie de mult timp, de răbdare, dar trebuie să continuăm această luptă”, a declarat Sabine.

————

25.05.2015

La jumătatea acestei luni, presa de specialitate din afară a publicat o serie de informații noi cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Astăzi, managerul fostului pilot de Formula 1, iese la rampă cu o serie de declarații bune.

Aflată la un eveniment de prezentare al unui ceas, Sabine Kehm spune: “Suntem foarte fericiți că starea lui se îmbunătățește și spun asta gândindu-mă întotdeauna la gravitatea rănii pe care a avut-o”.

“Cu siguranță că lupta va dura mult, mult timp pentru toată lumea care este implicată, iar noi suntem fericiți că putem să ducem această luptă”, a completat Sabine Kehm în cadrul aceluiași eveniment.

Via | WCF

Adaugă un comentariu