Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea. Ce probleme au apărut acum

Au apărut noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Primăria Capitalei. Junralistul Vitalie Cojocari a publicat pe contul său de Facebook niște imagini în care se vede cum un autobuz se mișcă, deși are volanul blocat.

„În filmuleț vedeți bordul autocarului care se mișcă în toate părțile, deși volanul ar fi blocat, lucru ce nu ar fi trebuit să se întâmple. Asta reclamă șoferul care a filmat momentul. Mai mult, șoferii STB cu care am discutat se plâng că la unele mașini volanul nu revine pe direcția de mers după ce iau o curbă, chit că noile autobuze turcoaz au servodirecție. Toate aceste lucruri sunt spuse de șoferi sub protecția anonimatului. Mulți mi-au zis că au semnat un contract de confidențialitate prin care se obligă să nu comunice informații publicului’, scrie Vitalie Cojocari.

La începutul lunii decembrie, pe măsură ce tot mai multe autobuze se stricau, iar călătorii şi şoferii reclamau defecţiunile, STB a reacţionat şi a dezminţit că ar fi probleme. „Societatea de Transport Bucureşti denunţă ferm campania de dezinformare despre autobuzele Otokar scoase în traseu şi face următoarele precizări: autobuzele nou achiziţionate sunt fiabile, iar problemele care au apărut sunt minore şi au fost remediate operativ. Astfel de situaţii sunt inerente la achiziţia unor autovehicule noi’, spunea atunci STB.

Adaugă un comentariu