Își merită Aston Martin Lagonda Taraf prețul de 1 milion de dolari?

Jurnaliștii americani de la Motor Trend au realizat un material video în care analizează exclusivistul Aston Martin Lagonda Taraf.

Construit în totalitate manual și destinat inițial doar pieței din Emiratele Arabe Unite, Lagonda Taraf paote fi comandat acum și de clienții din Europa, Africa de Sud, Singapore și SUA. Dacă și-l permit, pentru că exotica limuzină britanică are un preț de… UN MILION DE DOLARI! Adică de două ori mai mult decât un Rolls-Royce Phantom EWB, dacă ar fi să face o comparație.

Pe sub caroseria specială din fibră de carbon, desenată pentru acest model, se găsește platforma tehnică a lui Aston Martin Rapide. Propulsia este asigurată de un V12 aspirat de 5,5 litri, cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte de origine ZF. Ampatamantul a fost extins cu circa 20 cm comparativ cu Rapide, pentru a oferi mai mult spațiu pentru pretențioșii pasageri de pe locurile din spate.

Dincolo de numele exotic, exclusivist, care în limba română are o rezonanță amuzantă (TARAF), chiar merită mașina asta 1 milion de dolari? Verdictul, în clipul de mai jos:

Adaugă un comentariu