Istoria e urâtă pe interior! 4 dintre mașinile cu cel mai enervant interior

Nu întotdeaună producătorii de automobile au fost inspirați când a venit vorba despre interiorul mașinilor. Site-ul jalopnik.com a realizat un top al celor mai enervante interioare:

4. Honda Civic (a 9-a generație)

Prea multe ecrane și prea multe lumini pentru orice conducător auto. La un moment dat, acestea opțiuni multiple pot deveni deranjante, mai ales la drum lung.

honda

3. Buick Reatta

La vremea respectivă (vorbim despre anul 1988), interiorul era destul de futurist, lucru care nu a fost pe placul cumpărătorilor. Dacă mașina ar fi apărut câțiva ani mai târziu, ar fi avut mai mult succes.

buick-reatta-interior-7

 

 

2. BMW Serie 7 (E65)

E65 are unul dintre cele mai puțin atrăgătoare interioare de la BMW. În plus, acesta este modelul pe care a apărut prima dată sistemul iDrive, dar care a trecut neobservat în bord.

2

1. Chevrolet Cavalier

Ceva mai simplu de atât nu pare să existe. Unele butoane au fost amplasate în spatele suporturilor pentru pahare. Nu poți să lași paharul din mână și apoi să reglezi căldura. Mai mult, bricheta este amplasată în spatele volanului. Comutatoarele geamurilor electrice nu sunt în apropierea ferestrelor. Iar plasticul folosit este de cea mai slabă calitate.

Interior

Sursă: jalopnik.com

Adaugă un comentariu