Jaguar XE, XF și F-Pace primesc motoare noi din familia Ingenium

Jaguar vrea să nu scape din ochi concurența germană și promite o serie de motoare noi pentru modelele XE, XF și F-Pace. Propulsoarele fac parte din familia Ingenium.

Pentru fanii unităților diesel, Jaguar a pregătit motorizare de 2,0 litri care produce 237 CP și 500 Nm. Conform oficialilor britanici, propulsorul promite un consum de doar 4,3 l/100 km cu emisii de CO2 de 137 g/km.

Dacă iubești motoarele pe benzină, Jaguar vine cu un 2,0 litri disponibil în două variante de putere: 197 CP și 246 CP. Jaguar spune că XE și XF vor primit toate cele trei motorizări, în timp ce SUV-ul F-Pace nu o să fie disponibil cu motorizarea pe benzină de 197 CP.

De asemenea, Jaguar a revizuit și resursele motorul de 3,0 litri benzină de pe XE S. Acum, acesta oferă 375 CP, cu 39 CP mai mult față de versiunea anterioară.

Pentru că au venit cu această modificare, Jaguar nu s-a mulțumit doar cu motorizări noi. Britanicii propun pentru XE și XF și sistemul Configurable Dynamics cu trei moduri de funcționare: Normal, Dynamic și Eco. În funcție de modul de rulare selectat, sistemul schimbă răspunsul motorului, al cutiei și al sistemului de direcție.

Adaugă un comentariu