Jeep Gladiator Hennessey’s Maximus: mândria texană iese pe teren.

Compania de tuning din Texas a făcut senzație cu prezentarea marelui off-roader Jeep Gladiator Hennessey Maximus la locul de muncă.

Probabil, vreun texan de la conducerea firmei s-a săturat să tot audă de Mercedes G 500 4×4², Brabus Mercedes-AMG G63 Pickup 800 și altele asemenea. Parcă America era teritoriul celor mai mari și mai puternice „pickup trucks', nu-i așa? Ca urmare, Hennesey s-a ocupat de restabilirea situației intervenind asupra lui Jeep Gladiator.

Sub capota lui Jeep Gladiator Hennesseys Maximus se află un motor V8 de 6,2 litri Hellcat, cunsocut de la modelele sportive Challenger și Charger. În cazul de față, sistemul de supraalimentare i-a ridicat puterea maximă până la pragul de 1000 CP, cuplul maxim ajungând la 1264 Nm (în mod normal, motorul Hellcat dispune de „numai' 707 CP și 881 Nm).

Un lift-kit asigurămărirea gărzii la sol cu 165 mm, restul înălțării venind de la anvelopele off-road dedicate de 37 de inchi. Ca urmare, Jeep Gladiator Hennesseys Maximus se poate juca fericit decâte ori dă peste o groapă cu nisip de mărime aunui deșert normal – imaginile galeriei noastre o confirmă. Oficial, Maximus are prețul de 225.000 de dolari și o garanție de 3 ani sau 58.000 km.

Adaugă un comentariu

Articole similare