Jeremy Clarkson jignește șoferii de modele Dacia

Telenovela Jeremy Clarkson continuă. De această dată, britanicul scrie în revista Top Gear despre călătoriile cu trenul și autobuzul, despre taximetriștii din Londra, dar și despre șoferii de modele Dacia.

“Să analizăm ce alternative avem la a călători cu propria mașină. Avem trenul, care este excesiv de scump (…). Apoi avem autocarul, care este plin de boli și de bețivi care vor să îți înfigă cuțitul în inimă. Putem să excludem din start bicicleta și ne mai rămâne doar o singură opțiune: să mergi pe mâna altui șofer”, a scris Clarkson.

După aceea, britanicul ne vorbește despre taximetriștii londonezi ale căror mașini miros a lavandă și a “bolnav”. La final, Jeremy Clarkson critică nordul Angliei, spunând că șoferii de acolo trebuie să lupte pentru o poziție cu “o jumătate de milion de Dacii înmatriculate în străinătate, care sunt conduse de oameni care nu au mai văzut asflat în viața lor și care cred că limita de viteză este aceeași cu viteza maximă a mașinii lor. Adică aproximativ 42 mile/oră (68 km/h)”, a completat Clarkson.

Sursa | TheGuardian via Mediafax

Adaugă un comentariu