Jeremy Clarkson a primit o amenda pentru depasirea vitezei legal

Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii Top Gear, a primit luna trecuta o amenda pentru depasirea vitezei legale. Conform britanicului, acesta este prima sanctiune de acest fel in ultimii 30 de ani.

Pare greu de crezut intrucat spumosul prezentator nu rateaza nicio ocazie sa incalce regulile de circulatie, atunci cand se afla in fata camerelor de filmat. In urma cu o luna, Clarkson scria cu mare patos cum pe traseul Whitby – Londra exista o multime de camere radar.

In cel mai recent editorial, britanicul spune spasit ca una dintre aceste camere l-a prins si pe el. “Se pare ca una dintre aceste camera m-a prins si pe mine. Din nefericire, circulam mult prea repede pentru a putea alege in locul amenzii un curs de constientizare a pericolelor vitezei. Astfel, am primit niste puncte de penalizare. Sunt primele in ultimii 30 de ani”, scrie Clarkson in editorialul din The Sun.

Asa cum era de asteptat, britanicul nu a precizat nici viteza cu care circula, nici punctele primite si nici amenda pe care o are de primit.

Via | BBC Foto | Mirror

Adaugă un comentariu