Kia Concept EV9 ne dă o idee generală asupra viitoarei nave-amiral a brandului

Kia a dezvăluie primele imagini oficiale ale prototipului Concept EV9. SUV-ul 100% electric întruchipează angajamentul companiei de a deveni un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă.

După lansarea modelului EV6, Concept EV9 prevede direcția viitoare a SUV-ului 100% electric Kia, combinând designul progresist, tehnologia ultramodernă și un sistem de propulsie avansat complet electric într-un singur pachet.

Primele imagini ale conceptului SUV arată un design exterior progresist, a cărui arhitectură sugerează o ambianță recreațională contemporană. Imaginile înfățișează un habitaclu puternic conceptual, care a fost gândit pentru a oferi șoferului și pasagerilor un spațiu interior flexibil și adaptabil, pe măsură ce experiența călătoriei evoluează. Afișajul interactiv extins și o noua interpretare a volanului tradițional sunt doar două dintre caracteristicile interioare remarcabile afișate de acest concept.

Imaginile în avanpremieră ale conceptului Kia Concept EV9 au fost dezvăluite înaintea AutoMobility LA, care începe săptămâna viitoare. Kia va dezvălui noua sa versiune electrizantă a conceptului SUV pe 17 noiembrie la LA Convention Center.

Adaugă un comentariu