Kia extinde capacitățile de producție ale fabricii din Slovacia

Kia Motors Europe a finalizat o serie de modernizări la uzina sa europeană de automobile și motoare din Žilina, Slovacia.

Modernizările sunt rezultatul unei investiții de 70 de milioane de Euro făcută de Kia în acest an, pregătind fabrica pentru a produce noile sisteme de propulsie „Smartstream’ cu combustie internă și hibride ale companiei.

Kia va construi acum motoare de mic litraj pe benzină, compatibile cu hibridizarea, pe trei linii de producție, a patra fiind dedicată celui mai recent motor diesel ‘Smartstream de 1.6 litri al mărcii.

De asemenea, investiția permite producția celui mai recent sistem de propulsie ‘Smartstream dezvoltat de Kia, construit pe baza noilor motoare ‘Kappa de 1.5 litri și ‘Gamma T-GDi de 1.6 litri. Aceste noi motoare cu patru cilindri vor fi baza procesului de hibridizare desfășurat de marcă și a strategiei de reducere a emisiilor în Europa.

Ambele motoare noi sunt proiectate să integreze sistemul ‘EcoDynamics+ mild-hybrid de 48V dezvoltat de Kia. În plus, motorul T-GDi ‘Gamma de 1.6 litri este proiectat să fie integrat cu tehnologiile sistemului de propulsie hibrid pe măsură ce Kia explorează o gamă extinsă de noi opțiuni de sisteme de propulsie pentru viitor.

taguri
Adaugă un comentariu