UPDATE: Kia Optima – Prima imagine oficială

UPDATE: Kia a publicat prima imagine oficială cu noua generație a lui Optima. Modelul sud-coreean păstrează o serie din liniile agresive văzute pe conceptul Sportspace. Grila masivă care se continuă cu blocurile optice și prizele de aer poziționate în lateral completează look-ul sportiv al modelului asiatic.

Cu detalii complete și o galerie foto vom reveni imediat după debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la New York.

————–

19.03.2015

Kia Optima – Primele schițe cu viitoarea generație

Kia a publicat două schițe cu viitoarea generație a lui Optima, model pregătit să debuteze la începutul lunii aprilie, în cadrul Salonului Auto de la New York.

Așa cum deja știți, versiunea de serie a lui Optima a fost prefigurată la Geneva de conceptul Sportspace, iar la nivel estetic vedem o serie de influențe preluate de pe prototipul amintit anterior.

Citește și: Kia Sportspace a demonstrat la Geneva cât de mult a evoluat designul sud-coreenilor

Conform oficialilor Kia, noua generație Optima va avea dimensiuni ceva mai mari, iar pe viitor există șanse să vedem și o versiune break. În ceea ce privește motorizările, există mari șanse ca viitoarea generație Kia Optima să beneficieze de un sistem de propulsie hibrid. Cât despre dieselul de 1.7 litri CRDi, există zvonuri care vorbesc despre introducerea unei versiuni revizuite.

Citește și: Kia Optima T-Hybrid – Primele imagini si informatii cu conceptul asiatic

Adaugă un comentariu