Debut comercial pentru Kia Sportage 2022 în România. Acum puteți comanda SUV-ul compact cu cel mai SF design.

După ce i-au pus pe europeni pe jar pentru o vreme, spunând că primele pozele „scurse” cu noua Kia Sportage se referă numai la noua generație destinată Asiei și altor piețe, cei de la Kia au schimbat foaia. Dovadă: spectaculosul SUV din segmentul superior al clasei compacte este acum comercializat pe continentul nostru. Îl putem comanda și în România.

Nivelurile de dotare care alcătuiesc oferta noii generații Kia Sportage în țara noastră sunt patru la număr și se numesc Urban, Style, Business Line, GT Line. Cea mai accesibilă versiune cu motorizare 1.6 T-GDI, cutie de viteze manuală și tracțiune numai pe roțile din față costă începând de la 25.817 euro (TVA inclusă). Prțeurile variantelor mild-hybrid de 1,6 litri pornesc de la 26.854 euro (TVA inclusă).

Oferta de variante turbodiesel, având sub capotă propulsoare cu cilindreea de 1,6 litri, începe de la 27.139 (TVA inclusă) pentri cazul unei cutii de viteze manuale combinate cu tracțiune numai pe roțile din față. Și la secțiunea diesel există posibilitatea alegerii unor variante cu grup motopropulsor de tip MHEV, prețurile acestora pornind de la 28.849 euro (TVA inclusă).

La vârful ofertei de modele cu benzină găsim versiunea 1.6 T-GDI MHEV 7DCT 4×4 GT Line, propusă la prețul de bază de 36.087 euro. Echivalentul său în lista variantelor diesel se numește 1.6 DSL MHEV 7DCT HP 4X4 GT Line și costă începând de la 37.309 euro (TVA inclusă).

Dincolo de o dotare de serie cuprinzătoare, mizînd pe multe dispositive avansate de siguranță și asistare a conducerii, Kia mai oferă și pachete tentante axate pe profile precum iarnă, siguranță, navigație, hi-fi (Harman Kardon), stil premium (include tapițerie din piele) și altele.

Adaugă un comentariu

Articole similare