Kia Sportspace – Imagini și detalii noi cu conceptul asiatic

La începutul săptămânii trecute, Kia a publicat primele imagini și detalii cu viitorul Sportspace, conceptul care prefigurează viitoarea generație a lui Optima.

Astăzi, oficialii asiatici au sosit cu o galerie foto completă și un set nou de informații. Conform comunicatului de presă, Kia Sportspace măsoară 4.855 de mm în lungime, 1.870 de mm în lățime, 1.425 de mm în înălțime și are un ampatament de 2.840 de mm.

 

Kia Sportspace – Motorizare

Sub capota lui Kia Sportspace Concept, sud-coreenii au instalat un motor de 2,0 litri T-GDI capabil să ofere 250 CP. De asemenea, podeaua portbagajul este formată din 28 de sfere, pentru a facilita încărcarea rapidă.

Break-ul de clasă medie a fost botezat Sportspace și, conform oficialilor asiatici, design-ul acestuia a fost conceput de divizia din Frankfurt. Așa cum probabil ați intuit, versiune de producție a lui Sportspace va da naștere viitoarei generații Kia Optima și va sosi cu un look ceva mai cuminte.

Debutul oficial al noului Kia Sportspace Concept este programat pentru Salonul Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare.

Adaugă un comentariu