Kia va lansa serviciul de car-sharing WiBLE în Europa

Kia a anunțat planurile de extindere a serviciului de car-sharing “WiBLE” în regiuni noi. Lansat în Coreea în 2017, WiBLE va fi introdus pe anumite piețe și orașe europene începând cu sfârșitul anului 2018. Kia intenționează să extindă serviciul pe alte piețe din întreaga lume în următorii ani.

WiBLE va fi deservi anumite zone din centrele orașelor, oferind vehicule clienților care au nevoie de un mijloc de transport dar care nu dețin o mașină proprie sau care doresc un vehicul mai convenabil în centrele orașelor.

În Coreea, utilizatorii WiBLE au acces la o gamă largă de modele Kia, inclusiv Soul EV, crossover-ul hibrid Niro și modelele de dimensiuni mai mari. Vehiculele sunt echipate cu tehnologii Kia de siguranță activă, pentru a ajuta clienții să călătorească în condiții de siguranță într-o mașină cu care ar putea să nu fie obișnuiți.

WiBLE este accesat prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Utilizatorii plătesc apoi pentru călătorii individuale într-un vehicul WiBLE, fiind taxați în funcție durata utilizării autoturismului. În Europa, serviciul WiBLE va permite utilizatorilor să efectueze călătorii într-o singură direcție, nu li se va solicita să returneze mașina în același punct, pentru a avea un confort maxim și cost eficient.

Kia va anunța primele locații din Europa pentru lansarea serviciului WiBLE la sfârșitul anului 2018.

taguri
Adaugă un comentariu